Road Consulting Oy

Road Consulting Oy on perustettu vuonna 2004 ja tuotamme erityisesti väyläverkon omistajille, rakentajille, ylläpitäjille sekä suunnittelijoille kehitettyjä mittaus- , suunnittelu- ja asiantuntija-palveluja.

Toimintamme perustuu ISO 9001:2008 standardin mukaiseen sertifioituun laatujärjestelmään. Palvelutarjontamme perustan muodostavat Bestway ™ tuote- ja palvelukonseptit.

Palvelutarjontamme on kehitetty erityisesti tiealueella tehtäviin mittauksiin, tutkimuksiin, rakenne- ja maaperänäytteiden ottoon, inventointeihin, valvontaan.

Osaamisalueemme kattaa myös monenlaisia asiantuntijapalveluita, kuten , hankinta- ja tarjouspyyntöasiakirjojen valmistelun ja laatiminen, erilaiset valvonta- ja takuutarkastuspalvelut sekä viranomais- ja kilpailuttamistehtävissä avustaminen.

Toimimme asiakaslähtöisesti ja myös kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän  tarpeisiinsa taloudellisia ja kestäviä ratkaisuja.

Hyödynnämme alan viimeisintä teknologiaa ja korkeatasoista osaamista sekä maanlaajuista yhteistyöverkostoamme, joten pystymme tarjoamaan juuri oikeita ja oikea-aikaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaiden tarpeisiin.

Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Kehitämme jatkuvasti omaa ja yhteistyöverkostomme toimintaa, joten jatkuva tekemisestä oppiminen on keskeinen osa menestyksemme perustasta.

Road Consulting Oy on Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n jäsenyritys (www.skolry.fi).

Kommentointi on suljettu.