Kantavuusmittaukset syksyllä!

Yrityksemme on  erikostunut teiden kantavuusmittauksiin ja mittaukseen perustuvaan rakennekerrosten mitoitukseen, jolla selviää tarvittava kerrospaksuuden lisäämistarve vaadittavan kantavuuden saavuttamiseksi.

Nyt on hyvä aika mitata kantavuudet syyssateiden pehmittämältä tieverkolta.
Mittaukset jatkuvat pakkasiin asti.

Käytössämme on KUAB FWD 50 pudotuspainolaite, joka on nykyaikainen ja nopea mittalaite kantavuuden mittauksiin. Pudotuspainolaitteen käyttökohteita ovat suunnittelun lähtötiedoiksi tarvittava kantavuuden mittaus yleisellä tieverkolla, kaduilla, yksityisteillä ja metsäautoteillä sekä piha- ja pysäköintialueilla.Mittauksilla ja mitoituksella kohdistetaan toimenpiteet oikeisiin paikkoihin, ja näin säästetään materiaalimenekissä ja kustannuksissa.

Teemme myös perusparannus- ja rakennuskohteiden sekä päällystyskohteiden laadunvalvontamittaukset luotettavasti ja nopeasti. Mittaukset tehdään ennen päällystystä jolloin voidaan varmistua rakenteen kantavuudesta ja mitoittaa mahdollisesti tarvittava kerrospaksuuden lisäys. Sama menetelmä sopii erinomaisesti yksityisteille kun lähdetään hakemaan perusparannusavustusta Ely-keskuksilta  yksityistielle.

Kantavuusmittauksiimme perustuvat rakennekerrosten mitoitukset yksityisteiden perusparannusten suunnitteluun saat kahden päivän kuluttua mittauksesta.

Kantavuusmittauksista saat tarjoukset numerosta: 0207 87 1350

 

Kommentointi on suljettu.