Road Consulting Oy

Road Consulting Oy on perustettu vuonna 2004 ja tuotamme erityisesti väyläverkon omistajille, rakentajille, ylläpitäjille sekä suunnittelijoille kehitettyjä mittaus- , suunnittelu- ja asiantuntija-palveluja.

Toimintamme perustuu ISO 9001:2008 standardin mukaiseen sertifioituun laatujärjestelmään. Palvelutarjontamme perustan muodostavat Bestway ™ tuote- ja palvelukonseptit.

Palvelutarjontamme on kehitetty erityisesti tiealueella tehtäviin mittauksiin, tutkimuksiin, rakenne- ja maaperänäytteiden ottoon, inventointeihin, valvontaan.

Osaamisalueemme kattaa myös monenlaisia asiantuntijapalveluita, kuten , hankinta- ja tarjouspyyntöasiakirjojen valmistelun ja laatiminen, erilaiset valvonta- ja takuutarkastuspalvelut sekä viranomais- ja kilpailuttamistehtävissä avustaminen.

Toimimme asiakaslähtöisesti ja myös kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän  tarpeisiinsa taloudellisia ja kestäviä ratkaisuja.

Hyödynnämme alan viimeisintä teknologiaa ja korkeatasoista osaamista sekä maanlaajuista yhteistyöverkostoamme, joten pystymme tarjoamaan juuri oikeita ja oikea-aikaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaiden tarpeisiin.

Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Kehitämme jatkuvasti omaa ja yhteistyöverkostomme toimintaa, joten jatkuva tekemisestä oppiminen on keskeinen osa menestyksemme perustasta.

Road Consulting Oy on Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n jäsenyritys (www.skolry.fi).

Olemme muuttaneet

Olemme muuttaneet, meidät tavoittaa osoitteesta Aronrinne 6, 96190 Rovaniemi.

Road Consulting Oy:ssä sukupolven vaihdos 16.10.2017

Nykyisen toimitusjohtaja Kari Narvan jäädessä eläkkeelle vuoden vaihteessa, yhtiön johtoon on astunut insinööri Esa Väärälä.

Kari jatkaa yhtiön palveluksessa kokopäiväisesti vuodenvaihteeseen saakka ja jatkaa myös tämän jälkeen osa-aikaisena Senior Adviserina.

Esan tavoittaa sähköpostilla esa.vaarala(at)roadconsulting.fi ja puhelinnumerosta +358408311489.

Road Consulting Oy vahvistaa mittaus- ja paikkatieto-osaamistaan

Kesäkuun alussa aloitti työskentelyn Road Consulting Oy:ssä maanmittausinsinööri Teemu Leino.

Teemun erikoisosaamisalueisiin kuuluu mm. mittaustiedon kerääminen, yhdistäminen ja mallintaminen sekä massanlaskenta.

Teemun osaamisalueisiin kuuluu myös koneohjausmallien tekeminen erilaisten lähtötietoaineistojen pohjalta. Aiemmin Teemu on työskennellyt mm. JT-Mittaus Oy:llä pääkaupunkiseudulla, Rovamitta Oy:llä Kevitsan kaivoksella sekä Mitta Oy:llä.

Teemun tavoittaa Rovaniemen toimistolta ja puhelinnumerosta 0400 179381.