Yhteistyökumppanit

Verkottumisen ja verkostoitumisen avulla pystymme toimittamaan asiakkaillemme laajoja palvelukokonaisuuksia. Verkostoissa työskentelemään tottuneen henkilöstömme asiantuntijuus edustaa modernia työkulttuuria, jolloin asiantuntijoidemme ammattitaidoissa korostuvat valmiudet yhteistoimintaan, itsenäiseen päätöksentekoon ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen asiakkaidemme parhaaksi.

Ohessa eräitä Road Consulting Oy:n verkoston yritysjäseniä. Road Consulting Oy on myös PartnerBook yritysyhteisön jäsen.


Finn-Raj Oy

Finn-Raj Oy on saksalaisen DataCollect-nimisen yrityksen liikennelaskentalaitteiden virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Lisäksi Finn-Raj edustaa yhdessä Peek Traffic Finlandin kanssa ranskalaisen Eco-counterin kevyenliikenteen laskentalaitteita Suomessa.

Finn-Raj Oy tuo maahan liikennelaskentalaitteita, huolehtii laitteiden asennuksesta silmukkasahauksineen, tuottaa ja analysoi liikennetietoja sekä tarjoaa laitteiden käyttöön liittyvää koulutusta, huoltopalvelua ja käyttötukea.


Innomikko Oy

Innomikko Oy on talvihoitoon, talviliikenteeseen, tienpinnan kitkan mittaukseen, talvirengaskysymyksiin ja liikenneturvallisuuteen erikoistunut konsulttiyritys.


RC-Infra Oy

RC-Infra on vuonna 2010 perustettu monipuolinen Infra-alan palveluita tuottava mittausyritys. Maatutkaan liittyvät tutkimukset ja mittaukset ovat yksi vahvimmista osa-alueistamme, mutta saatte kauttamme myös erittäin kattavia tutkimus- ja mittauspalveluja rakentamisen-, maaperätutkimuksien- ja suunnittelun osa-alueilla.


Pohjolan mittauspalvelu Oy

Pohjolan Mittauspalvelu Oy on rovaniemeläinen maanmittausalan yritys. Teemme maastomalleja, karttoja, rakentamisen mittauksia, talomittauksia, maaperätutkimuksia ja -kairauksia.


Suomen Kelitieto Oy

Suomen Kelitieto on perustettu 1.8.2000. Yhtiön toimialana on teiden, katujen, pihojen ja muiden liikennealueiden käyttöön ja kunnossapitoon liittyvien erikoispalveluiden tuottaminen.

Yhtiömme henkilökunnalla on alalta vuosien kokemus ja pystymmekin tarjoamaan Suomen talvisiin olosuhteisiin maan kattavimman yleisten liikennealueiden kelinhallintaan liittyvän palvelupaketin. Alkaen kelin- ja sään seurannasta, jatkuen koulutukseen ja kokonaisvaltaiseen kelinhallintaan.