Traffic Long Exposure

VÄYLÄVERKKOJEN KONSULTAATIOTA

AMMATTITAIDOLLA

ROAD CONSULTING OY

Road Consulting Oy on perustettu vuonna 2004 ja tuotamme erityisesti väyläverkon omistajille, rakentajille, ylläpitäjille sekä suunnittelijoille kehitettyjä mittaus- , suunnittelu- ja asiantuntija-palveluja.

 

Toimintamme perustuu ISO 9001:2008 standardin mukaiseen sertifioituun laatujärjestelmään. Palvelutarjontamme perustan muodostavat Bestway ™ tuote- ja palvelukonseptit.

 

Palvelutarjontamme on kehitetty erityisesti tiealueella tehtäviin mittauksiin, tutkimuksiin, rakenne- ja maaperänäytteiden ottoon, inventointeihin, valvontaan.

 

Osaamisalueemme kattaa myös monenlaisia asiantuntijapalveluita, kuten , hankinta- ja tarjouspyyntöasiakirjojen valmistelun ja laatiminen, erilaiset valvonta- ja takuutarkastuspalvelut sekä viranomais- ja kilpailuttamistehtävissä avustaminen.

 

Toimimme asiakaslähtöisesti ja myös kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän  tarpeisiinsa taloudellisia ja kestäviä ratkaisuja.

 

Hyödynnämme alan viimeisintä teknologiaa ja korkeatasoista osaamista sekä maanlaajuista yhteistyöverkostoamme, joten pystymme tarjoamaan juuri oikeita ja oikea-aikaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaiden tarpeisiin.

 

Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Kehitämme jatkuvasti omaa ja yhteistyöverkostomme toimintaa, joten jatkuva tekemisestä oppiminen on keskeinen osa menestyksemme perustasta.

 

Road Consulting Oy on Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n jäsenyritys (www.skolry.fi).

 

PALVELUT

Palvelukokonaisuuksien perustan muodostavat Bestway™ palvelumme.

Palvelukokonaisuudet muodostuvat monipuolisista tutkimus- , mittaus-, analyysi- ja suunnittelupalveluista. Bestway™ palvelukokonaisuus on asiakkaalle hyvä valinta, koska Bestway™ on tae kattavasta lähtötietojen mittauksesta ja tutkimuksesta sekä laadukkaasta ja asiantuntevasta lähtöaineiston analyysistä sekä niiden perusteella laadituista tien, kadun tai väylän parantamissuunnitelmasta.

Road Consulting Oy:n Bestway™ palvelut tuotetaan kokonaisuudessaan yhtiön omien asiantuntijoiden voimin sekä yhtiön omalla kalustolla.

Esimerkiksi:

  • PPL (Pudotuspainolaite KUAB fwd 50)

  • GPR (Maatutka SIR 20)

  • Kairaukset ja näytteenotot (GM 75 GTT keskiraskas maaperäkaira)

  • Paikkatietomittaukset ja kartoitukset (Trimble)

  • Maastokäynnit, kuivatusanalyysit

  • Tulosten analysoinnit

  • Rakenteenparantamissuunnitelmien laadinta, joihin sisältyy: Työkohdeluettelot, kustannusarviot, rakennekerrostenmitoitukset

Asiantuntijapalvelut
Laadunvarmistuspalvelut
Mittaus- ja inventointipalvelut
Suunnittelupalvelut
Paikkatietopalvelut
Ympäristö- ja pohjatutkimuspalvelut
 

YHTEYSTIEDOT

Road Consulting Oy (Y-Tunnus: 1898504-7)
Aronrinne 6
96190 Rovaniemi

Tel: +358 (0)40 581 2099

Sähköposti: etunimi.sukunimi @ roadconsulting.fi

Marko Niku 

Toimitusjohtaja

Tarjouspyynnöt

Tel: +358 (0)40 581 2099

Laskutusosoite:

ROAD CONSULTING OY (OpusCapitan skannauspalvelu)
PL 93219
00063 LASKUNET

Kiitos viestistäsi!

Verkkolaskut:

OVT/verkkolaskuosoite: 003718985047

Välittäjätunnus: 003710948874

Operaattori: OpusCapita